0

Váš košík

Toggle menu

Taranis - nekonečná zábava a design

Grilovaný hermelín s dijonskou hořčicí a karamelizovanou cibulí na pivě

Ingredience

1 balení hermelínu na gril,
4 lžičky dijonské celozrnné hořčice,
2 ks větší cibule,
60 g čerstvých,
kompotovaných nebo mražených brusinek,
3 lžíce oleje,
200 ml světlého piva,
3 lžíce oleje,
2 lžíce hnědého cukru,
sůl

Tipy a triky

S moderním grilem Taranis se můžete spolehnout, že z vás budou mistři grilování.

Co chutného si můžete na našem multifunkčním grilu připravit? Tak třeba grilovaný hermelín s dijonskou hořčicí a karamelizovanou cibulí na pivě.

Postup

Na pánvi, nejlépe hlubší, nahřejte olej, přidejte na kolečka nakrájenou cibuli a brusinky. Když začne cibule zlátnout, přidejte cukr a míchejte, dokud se nerozpustí a nezačne karamelizovat. Potom zalijte pivem podle své chuti, přisolte a můžete odstavit.

Hermelíny potřete hořčicí, na každý dejte ¼ cibule, zakryjte pečícím papírem a zabalte do alobalu. Takto připravené dejte na gril a grilujte 5-7 minut z každé strany. K hotovému hermelínu můžete podávat pečivo, různé omáčky jako třeba brusinkovou, mexickou, švestkovou či barbecue.

© 2024 Triven s.r.o.